Team

Directie


Sabine Milbou

Sabine Milbou

directeur basisschool

Ik ben geboren en getogen in Kalmthout en sinds enkele jaren woon ik terug op mijn heimat. Ik heb al heel wat jaartjes op de teller in het onderwijs. Ik ben gepokt en gemazeld in het buitengewoon onderwijs. Vanuit deze kracht tracht ik elke dag ervoor te zorgen dat onze juffen en meesters in de best mogelijke omstandigheden het best mogelijk onderwijs en zorg kunnen bieden aan jullie kinderen. Levenslang leren is mijn motto om jong en fris van geest te blijven.

Administratie


Inne Lauwers

Inne Lauwers

secretariaatsmedewerker basisonderwijs

Met een sprankelende glimlach zorg ik voor een warme welkom op het secretariaat. Doelgericht en zonder twijfel pak ik aan wat op mijn pad komt. Vrije momenten vul ik graag in op het tennisveld. Tot rust kom ik op ons plekje op de camping met mijn man en 3 kids.

Tamara Looijestijn

Tamara Looijestijn

secretariaatsmedewerker basisonderwijs (deeltijds)

Als mama probeer ik een goed evenwicht te vinden tussen mijn gezin met drie kinderen en mijn job als administratieve duizendpoot. Zowel op het werk als thuis probeer ik steeds voor een gezellige en warme omgeving te zorgen. Ik trek graag mijn wandelschoenen aan voor een stevige wandeling samen met wat vrienden en mijn hondje Lex. Ik ben een echte zoetekauw en als de zon schijnt, kan mijn dag niet meer stuk.

Leerkrachten


Juf Veerle Vermeiren

Juf Veerle Vermeiren

klasjuf kleuters

Ik ben een mama van zoon Tibe en een warme dierenvriend. Met mijn gezin woon ik in Wuustwezel samen met een bonte beestenboel. Zorgen voor dieren is mijn passie.

Juf Sarah Reynen

Juf Sarah Reynen

klasjuf kleuters

Ik woon samen met mijn gezin van 5 kids en onze hond Crush, landschildpad Turbo en wat vissen. Ik hou van lekker eten, op uitstap gaan en zingen. Ik sta reeds 20 jaar tussen de kleuters en doe dit nog steeds met veel liefde en passie voor de kinderen.

Juf Brigitte Donkers

zorgjuf kleuters

Ik ben een lieve, zachte juf. Ik kom alle dagen met plezier naar school vanuit Oosterwijk. Daar vertoef ik graag in mijn moestuin. Ik heb ook zelf een bijenkast. Ik slinger zelf honing en ik bak graag koekjes. Ik blijf een echte mama voor mijn 3 volwassen zonen. Kinderen taalvaardig maken en hen hun eerste woordjes frans leren , doe ik met veel passie.

Juf Paulien Lambrechts

Juf Paulien Lambrechts

klasjuf 1LD

Ik ben jong, dynamisch en sportief. Ik ben jarenlang actief geweest in de chiro van Stabroek. Elke ochtend sta ik te popelen om naar mijn 1° klassertjes te gaan. Bij mooi weer doe ik dat liefst met de fiets. Buiten de school vertoef ik graag bij mijn vrienden.

Juf Eva Wijnants

Juf Eva Wijnants

klasjuf 2LD

Ik ben een ervaren rot in het vak op onze school. Vroeger was ik turnleerkracht op school. Nu sport ik nog heel veel na de schooluren. Ik hou van de natuur en ga graag op restaurant. Ik heb 2 dochters en 2 konijnen.

Juf Lieve Saman

Juf Lieve Saman

klasjuf 3LD - 4LD

Ik ben een gedreven en betrokken juf. Ik ben sportief en kom vaak met de fiets naar school. Ik sta reeds vanaf mijn 21ste voor de klas en luister graag naar iedereen zijn verhaal.

Eline Moens

Eline Moens

klasjuf 3LD - 4LD

Ik ben een fiere mama van 2 dochters. Mijn oudste dochter gaat in 3D naar school. Mijn doel als juf zijn gelukkige kinderen.

Meester Arik Van looveren

Meester Arik Van looveren

klasmeester 5LD - 6LD

Ik ben een ervaren leerkracht en maak graag van elke les een doe-oefening waarbij leerlingen kunnen uitblinken met hun talent. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met watersporten.

Bijzondere leerkrachten


Juf Sanne Wubben

Juf Sanne Wubben

zorgcoördinator

In de weinige vrije tijd die ik heb, houd ik me graag bezig met paardrijden. Verder kan ik wel genieten van het vertoeven in de natuur. Ik probeer zoveel mogelijk contact te houden met mijn broer die in Spanje woont.

Juf

leerkracht N.C. Zedenleer

Juf Naïma Rakhimi

Juf Naïma Rakhimi

leerkracht Islamitische godsdienst

Ik kan heel lekker Marokkaans koken. Ik lees heel graag en hoor graag Gregoriaanse muziek.

Juf Eline Moens

Juf Eline Moens

leerkracht Katholieke godsdienst

Ik ben een fiere mama van 2 dochters. Mijn oudste dochter gaat in 3D naar school. Mijn doel als juf zijn gelukkige kinderen.

Meester Alard Vermeiren

Meester Alard Vermeiren

leerkracht lichamelijke opvoeding

Ik ben 12 jaar lid geweest van de scouts en kan dus goed ‘sjorren’. Basketbal is mijn lievelingssport. Onze Marcel is mijn poes.

CLB medewerkers


Elke Vorsselmans

CLB medewerker

Onderhoudspersoneel


Sandra Van de Vloet

Sandra Van de Vloet

hygiënisch verantwoordelijke

Jozef Andries

Jozef Andries

verantwoordelijke infrastructuur

Voor- en naschoolse opvang


Carola Luyckx

voor- en naschoolse opvang

Vrijwillige medewerkers


An De Moor

An De Moor

ondersteuning kleuters

Ik ben een sociale, vrolijke, creatieve dame. Ik vind het fijn om extra doe-werkjes te knutselen voor onze kleuters. Ik houd van de natuur en van verre reizen. Ik spreek een aardig mondje Portugees.