Getuigenissen

Jessi en Yannis, ouders van Ralph en Colette

“3D is een gezellige school. Alle kindjes kennen elkaar, van de kleuters tot het 6e leerjaar. Onze kinderen voelen zich er dus goed thuis. Er wordt veel nadruk gelegd op het zelfstandig werken en eigenaarschap van het leerproces; zo groeien de leerlingen uit tot sterke, zelfzekere jongens en meisjes. Dat er veel aandacht wordt besteed aan differentiatie -naargelang de mogelijkheden van elk kind- zorgt ervoor dat mijn kinderen steeds uitgedaagd blijven en heel graag naar school gaan. De juffen en meesters zijn helden die elke dag vol goesting klaar staan om onze oogappels op te vangen en te doen groeien.“

Glenn en Berdien, ouders van Lucie en Fil

"Wij zijn supertevreden over 3D. De troeven van de school zijn voor ons het groot aantal leerkrachten voor de kinderen. De leerkrachten hebben echt tijd om met de kinderen aan de slag te gaan. We zien onze kinderen ook enorme vorderingen maken. De leerkrachten zijn helemaal op de hoogte van die vorderingen. Ze herkennen exact de werkpunten en talenten en communiceren daarover ook openlijk met de ouders. Verder vinden wij ook de laagdrempeligheid van de school een troef. Zowel de directie als de leerkrachten staan altijd paraat om vragen te beantwoorden of een praatje te slaan. En ja, onze kinderen gaan ook dolgraag naar school. Wat voor ons waarschijnlijk het allerbelangrijkste aspect blijft."

Getuigenissen
Getuigenissen

Patrick en Joris, ouders van Karel en Willem

"3D laat kinderen in hun eigen kunnen en zijn ontplooien. Kinderen gaan hier met een goed gevoel naar school. De klasoverschrijdende projectwerking stimuleert de sociale vaardigheid, het samen leren en het leren van elkaar. Het is er echt samenleven. De school ondersteunt alle leerlingen in alle vakken, in welk tempo van leren dan ook. Willem houdt van wiskunde en WO; Karel van Frans, groepsprojecten en muzische vorming. 3D ondersteunt haar leerlingen in de zoektocht naar hun talenten en in het (leren) waarderen van die van anderen. De ondersteuning daar waar het wat moeilijker gaat, wordt zorgvuldig afgewogen en is op maat. Onze twee jongens zijn hier gegroeid, zelfstandiger en leergieriger geworden. Willem geniet van de geschiedenislessen. Karel is trots op zijn schrijftalent. Wij zijn blij dat onze jongens op deze school zitten. De schoolpoort staat ook voor ons altijd open. Topschool."