Team

Directeur


Sabine Milbou

Sabine Milbou

directeur basisschool

Ik ben geboren en getogen in Kalmthout en sinds enkele jaren woon ik terug op mijn heimat. Ik heb al heel wat jaartjes op de teller in het onderwijs. Ik ben gepokt en gemazeld in het buitengewoon onderwijs. Vanuit deze kracht tracht ik elke dag ervoor te zorgen dat onze juffen en meesters in de best mogelijke omstandigheden het best mogelijk onderwijs en zorg kunnen bieden aan jullie kinderen. Levenslang leren is mijn motto om jong en fris van geest te blijven.

Leerkrachten


Juf Karen Speltincx

Juf Karen Speltincx

klasjuf avontuurlijke artiesten

Ik ben een rustige, warme mama van 2 kleine jongens. Ik vind het belangrijk als juf dat de kleuters zich welkom en thuis voelen in de klas. Op vrijdag kan je me vinden op de harmonie waar ik dwarsfluit speel en verder ga ik graag wandelen, fietsen en doe ik yoga.

Valerie de Beuckelaer

Valerie de Beuckelaer

klasjuf avontuurlijke artiesten

Ik ben een juf vol energie, met mijn familie en vrienden drink ik graag eens een tasje koffie. In mijn vrije tijd ga ik naar de fitness, daar volg ik wel eens een groepsles. Ik maak veel plezier, dat zullen de kindjes uit mijn klas zeker ontdekken hier.

Eline Moens

Eline Moens

klasjuf avontuurlijke artiesten

Elke dag geniet ik van een verkwikkende fietstocht naar school met mijn bakfiets. Ook van wandelen in de natuur met mijn gezinnetje kan ik echt genieten. Ik ben een echte filantroop, met kinderen werken maakt me gelukkig. Al zingend met hen doorheen de dag gaan en ze zien groeien en bloeien is mijn doel.

Juf Tinne Konings

Juf Tinne Konings

klasjuf de originele onderzoekers

Ik hou van wandelen met mijn gezin. Ik lust heel graag pizza en ik ben een echte dierenvriend.

Juf Caroline Van Landeghem

Juf Caroline Van Landeghem

klasjuf de originele onderzoekers

Ik ben een zorgzame juf. De kinderen kunnen bij mij terecht voor een luisterend oor of een babbeltje. Ik hecht veel belang aan quality-time met mijn familie. Ik ben het allerliefst bij mijn zoontje Alex. Hij is in november 2021 geboren.

Meester Steve Van Mechelen

Meester Steve Van Mechelen

klasmeester de unieke uitvinders

Ik ben een ‘warme’ meester die graag wat humor brengt in de klas en het team. In mijn vrije tijd geef ik voetbaltrainingen en hiervoor volg ik nog opleidingen. Ik houd van onze groene school. Het ‘samen nog groener maken’ vind ik erg leuk.

Juf An Cornillie

Juf An Cornillie

klasjuf de pientere professors

Ik ben een jonge mama en een al iets meer ervaren juf. Ik ben muzikaal, ik houd van zingen in mijn bandje. Ik eet graag lekker en breng graag tijd door met vrienden. Ik heb een luisterend oor en draag zorg voor collega’s en leerlingen.

juf Kathleen Van Laere

juf Kathleen Van Laere

ondersteuning unieke uitvinders en pientere professors

Ik ben een vrolijke mama van 4 kinderen. Samen met onze twee honden zijn we vaak buiten te vinden. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig of speel ik piano. Ik probeer zoveel mogelijk met de fiets naar school te komen.

Bijzondere leerkrachten


Meester Alard Vermeiren

Meester Alard Vermeiren

leerkracht lichamelijke opvoeding

Ik ben 12 jaar lid geweest van de scouts en kan dus goed ‘sjorren’. Basketbal is mijn lievelingssport. Onze Marcel is mijn poes.

Juf Sanne Wubben

Juf Sanne Wubben

zorgcoördinator

Ik ben een enthousiaste juf en geniet van mijn job. Als zorgcoördinator en beleidsondersteuner werk ik dagelijks met veel mensen en kinderen samen: leerkrachten, ouders, ondersteuners en externen, ik vind het heel fijn om samen te zoeken naar kansen en mogelijkheden in ons onderwijs in het belang van de leerlingen. Als hobby's volg ik een opleiding onderwijswetenschappen en ben ik graag bij mijn vrienden, familie en paarden.

Juf Tinneke

Juf Tinneke

ondersteuning avontuurlijke artiesten

Ik ben een vrolijke noot in de groep. Ik woon in Kalmthout. Ik werk het liefst met de allerkleinsten van de school. Wandelen, sporten en films kijken zijn mijn favoriete hobby’s.

Juf Eli

leerkracht N.C. Zedenleer

Juf Ilse Dictus

leerkracht Katholieke godsdienst

Juf Tuba

leerkracht Islamitische godsdienst

Voor- en naschoolse opvang


Juf Carola Luyckx

Juf Carola Luyckx

juf voor- en naschoolse opvang + ondersteuning avontuurlijke artiesten

Ik werk graag met jonge kinderen. Na de ondersteuning bij de kleuters, sta ik vooral voor en na de lestijden voor hen klaar. Ik ben een creatieve bezige bij en heb een groot hart voor dieren! Het is fijn om dit te combineren hier op de school.

Administratie


Inne Lauwers

Inne Lauwers

secretariaatsmedewerker basisonderwijs

Met een sprankelende glimlach zorg ik voor een warme welkom op het secretariaat. Doelgericht en zonder twijfel pak ik aan wat op mijn pad komt. Vrije momenten vul ik graag in op het tennisveld. Tot rust kom ik op ons plekje op de camping met mijn man en 3 kids.

Tamara Looijestijn

Tamara Looijestijn

secretariaatsmedewerker basisonderwijs

Als mama probeer ik een goed evenwicht te vinden tussen mijn gezin met drie kinderen en mijn job als administratieve duizendpoot. Zowel op het werk als thuis probeer ik steeds voor een gezellige en warme omgeving te zorgen. Ik trek graag mijn wandelschoenen aan voor een stevige wandeling samen met wat vrienden en mijn hondje Lex. Ik ben een echte zoetekauw en als de zon schijnt, kan mijn dag niet meer stuk.

Onderhoudspersoneel


Bernadette Klückers

Bernadette Klückers

hygiënisch verantwoordelijke

Jozef Andries

Jozef Andries

verantwoordelijke infrastructuur

Externe partners


Elke Vorsselmans

CLB medewerker