Team

Directeur


Sabine Milbou

Sabine Milbou

directeur basisschool

Ik ben geboren en getogen in Kalmthout en sinds enkele jaren woon ik terug op mijn heimat. Ik heb al heel wat jaartjes op de teller in het onderwijs. Ik ben gepokt en gemazeld in het buitengewoon onderwijs. Vanuit deze kracht tracht ik elke dag ervoor te zorgen dat onze juffen en meesters in de best mogelijke omstandigheden het best mogelijk onderwijs en zorg kunnen bieden aan jullie kinderen. Levenslang leren is mijn motto om jong en fris van geest te blijven.

Administratie


Inne Lauwers

Inne Lauwers

secretariaatsmedewerker basisonderwijs

Met een sprankelende glimlach zorg ik voor een warme welkom op het secretariaat. Doelgericht en zonder twijfel pak ik aan wat op mijn pad komt. Vrije momenten vul ik graag in op het tennisveld. Tot rust kom ik op ons plekje op de camping met mijn man en 3 kids.

Tamara Looijestijn

Tamara Looijestijn

secretariaatsmedewerker basisonderwijs

Als mama probeer ik een goed evenwicht te vinden tussen mijn gezin met drie kinderen en mijn job als administratieve duizendpoot. Zowel op het werk als thuis probeer ik steeds voor een gezellige en warme omgeving te zorgen. Ik trek graag mijn wandelschoenen aan voor een stevige wandeling samen met wat vrienden en mijn hondje Lex. Ik ben een echte zoetekauw en als de zon schijnt, kan mijn dag niet meer stuk.

Leerkrachten


Juf Eef De Sadelaer

Juf Eef De Sadelaer

klasjuf de avontuurlijke artiesten

Ik ben mama van 2 kinderen en ik maak graag ritjes met de motor. Ik ben graag creatief bezig door het maken van toffe schilderijtjes. Dit zijn mijn ‘zen’ momentjes.

Juf Melissa Arts

Juf Melissa Arts

klasjuf de avontuurlijke artiesten

Ik heb een dochtertje van 9 maanden. Yoga is mijn hobby, hier kom ik helemaal tot rust. Ik hou van de natuur en lekker eten vind ik ook super om van te genieten.

Juf Tinne Konings

Juf Tinne Konings

klasjuf de originele onderzoekers

Ik hou van wandelen met mijn gezin. Ik lust heel graag pizza en ik ben een echte dierenvriend.

Juf Caroline Van Landeghem

Juf Caroline Van Landeghem

klasjuf de originele onderzoekers

Ik ben een zorgzame juf. De kinderen kunnen bij mij terecht voor een luisterend oor of een babbeltje. Ik hecht veel belang aan quality-time met mijn familie. Ik ben het allerliefst bij mijn zoontje Alex. Hij is in november 2021 geboren.

Meester Steve Van Mechelen

Meester Steve Van Mechelen

klasmeester de unieke uitvinders

Ik ben een ‘warme’ meester die graag wat humor brengt in de klas en het team. In mijn vrije tijd geef ik voetbaltrainingen en hiervoor volg ik nog opleidingen. Ik houd van onze groene school. Het ‘samen nog groener maken’ vind ik erg leuk.

Juf An Cornillie

Juf An Cornillie

klasjuf de pientere professors

Ik ben een jonge mama en een al iets meer ervaren juf. Ik ben muzikaal, ik houd van zingen in mijn bandje. Ik eet graag lekker en breng graag tijd door met vrienden. Ik heb een luisterend oor en draag zorg voor collega’s en leerlingen.

Bijzondere leerkrachten


Juf Sanne Wubben

Juf Sanne Wubben

zorgcoördinator

In de weinige vrije tijd die ik heb, houd ik me graag bezig met paardrijden. Verder kan ik wel genieten van het vertoeven in de natuur. Ik probeer zoveel mogelijk contact te houden met mijn broer die in Spanje woont.

Juf Naïma Rakhimi

Juf Naïma Rakhimi

leerkracht Islamitische godsdienst

Ik kan heel lekker Marokkaans koken. Ik lees heel graag en hoor graag Gregoriaanse muziek.

Juf Ilse Dictus

leerkracht Katholieke godsdienst

Juf Bieke Van Wynsberghe

leerkracht N.C. Zedenleer

Meester Alard Vermeiren

Meester Alard Vermeiren

leerkracht lichamelijke opvoeding

Ik ben 12 jaar lid geweest van de scouts en kan dus goed ‘sjorren’. Basketbal is mijn lievelingssport. Onze Marcel is mijn poes.

Juf Vicky Vissers

Juf Vicky Vissers

ondersteuning lagere school

Hallo, ik woon in Kalmthout en ik ben mama van 3 zonen. Tijdens de schoolvakanties ga ik graag skiën of zeilen, afhankelijk van het weer. Naast het werk op school, volg ik momenteel een opleiding filosofie.

Juf Tinneke

Juf Tinneke

ondersteuning kleuters

Ik ben een vrolijke noot in de groep. Ik woon in Kalmthout. Ik werk het liefst met de allerkleinsten van de school. Wandelen, sporten en films kijken zijn mijn favoriete hobby’s.

Externe partners


Elke Vorsselmans

CLB medewerker

Onderhoudspersoneel


Bernadette Klückers

Bernadette Klückers

hygiënisch verantwoordelijke

Jozef Andries

Jozef Andries

verantwoordelijke infrastructuur

Voor- en naschoolse opvang


Carola Luyckx

Carola Luyckx

Ik werk graag met jonge kinderen. Vooral na de lestijden sta ik graag voor hen klaar. Ik bak cupcakes en taarten voor feesten en geef ook bak-workshops voor kinderen.